back Atgal

Pasimatuok šypseną. Skaitmeninis šypsenos dizainas.

Skaitmeninis šypsenos dizainas – puikus pasirinkimas svarstantiems apie estetinį dantų gydymą ar dantų atkūrimą, tačiau nežinantiems, kokio rezultato tikėtis.

Dantų restauracijos tarnauja daugybę metų ar net visą gyvenimą, todėl labai svarbu, kad jos atitiktų Jūsų lūkesčius. Šiuolaikinių technologijų dėka dabar galite pasimatuoti naują šypseną dar prieš pradedant gydymą ir iš anksto įvertinti, kaip ji atrodys po būsimų korekcijų ir kaip derės prie Jūsų veido. Esant poreikiui, pasirinktą šypsenos modelį galima užsidėti 1-2 dienoms, kad galutinai įsitikinti, jog nauja šypsena Jums tiks idealiai.

Skaitmeninis šypsenos dizainas rekomenduojamas
  • Prieš pradedant dantų atkūrimo procedūras ( estetinį plombavimą, dantų atkūrimą laminatėmis, protezavimą ir kt.).
Apie procedūrą
  • Tinka: visiems, norintiems įvertinti, kaip atrodys būsima šypsena.
  • Trukmė: apie 1 val.
  • Vizitų skaičius: 2.
  • Ar tai skausminga: ne.
  • Rezultatas: idealiai Jums tinkanti šypsena, apie kurią svajojote.
Šypsenos pasimatavimo eiga:
  1. Pokalbio su gydytoju metu aptariami Jūsų lūkesčiai, trokštamas rezultatas bei galimybės.
  2. Nufotografuojami dantys ir veidas, naudojant intraoralinį skenerį, sukuriamas trimatis burnos vaizdas.
  3. Pagal surinktą medžiagą analizuojami Jūsų veido bruožai, proporcijos, sąkandis, tuomet, atsižvelgiant į šiuos veiksnius ir Jūsų pageidavimus, parenkama tinkamiausia dantų forma ir spalva.
  4. Susisteminę gautus duomenis, patyrę dantų technikai laboratorijoje sumodeliuoja kelis skirtingus šypsenos modelius.
  5. Kito vizito metu pasimatuosite įvairius šypsenos modelius ir iš jų išsirinksite Jums labiausiai patinkantį bei patogiausią. Esant poreikiui, atliksime korekcijas. Kai būsimai šypsenai nebeturėsite jokių priekaištų, gaminsime nuolatines restauracijas.
Kodėl odontologijos ir estetinės medicinos centras „T&T“?

Esame patyrę odontologinio gydymo profesionalai – gydymui naudojame modernius metodus ir pažangias technologijas. Pasitekkę šiuolaikinės skaitmenines technologijas savo pacientams suteikiame galimybę tiesiogiai dalyvauti savo šypsenos kūrime, kad nebereikėtų abejoti dėl galutinio dantų restauracijos rezultato. Pasimatavę būsimą šypseną, tiksliai žinosite, ar būsimas vaizdas ir pojūtis atitiks Jūsų lūkesčius. Patyrę mūsų klinikos specialistai visuomet išklausys Jūsų pastabų ar pageidavimų ir, esant poreikiui, atliks kruopščias korekcijas. Mes siekiame surasti Jums tinkamiausią būsimų dantų formą, dydį bei spalvą ir sukurti Jūsų asmenybės savitumą bei grožį išryškinantį rezultatą.

D.U.K.

Pacientų dažniausiai užduodami klausimai apie skaitmeninį šypsenos dizainą:

1. Kodėl verta pasimatuoti šypseną?

Pasimatavę būsimą šypsena galėsite įvertinti ne tik kaip su ja atrodysite, bet ir kaip jausitės, todėl nebereikės abejoti dėl galutinio dantų restauracijos ar atkūrimo rezultato. Naudojant bandomąsias (angl. „mock-up“ restauracijas galėsite realiai įvertinti, kaip po gydymo pasikeis Jūsų sąkandis ir kiti komfortui svarbūs aspektai.

2. Iš ko gaminamos bandomosios restauracijos?

Bandomosios restauracijos gaminamos iš plastmasės, naudojant specialią matricą.

3. Ar tyrimų metu nejausiu diskomforto?

Šiuolaikinių technologijų dėka odontologijos ir estetinės medicinos centre „T&T“ visi tyrimai atliekami naudojant modernias skaitmenines technologijas, kurių dėka išvengiama bet kokių nemalonių pojūčių.

Technologijos

logo
logo
logo
logo
image

Intraoralinis skeneris „Primescan AC“

Skaitmeninė odontologija – tai odontologijos rūšis, apimanti restauracijų, ortodontinių aparatų modeliavimą, implantų šablonų kūrimą, kuomet išvados daromos naudojantis kompiuterine tomografija, o duomenų nuskaitymui naudojami intraoraliniai skeneriai.